Ole Edvard Antonsen


Musikalske Landskap

I forestillingen "Musikalske Landskap" tar Ole Edvard Antonsen med seg publikum på en reise gjennom en rekke musikalske stemningsbilder.
 

På sin unike måte viser trompetvirtuosen den store bredden han står for musikalsk, fra de barokke og klassiske øyeblikk med Bach, Albinoni via de sterkt rytmiske og stemningsfulle opplevelser i Ole Edvard´s egne komposisjoner som "Svalbard" og "Vidda" til det mer melankolske, rolige og atmosfæriske.

Ole Edvard binder det hele sammen verbalt på sin lune, personlige og humoristiske måte og hjelper publikum inn i sinnsstemninger hvor de kan "se" musikken ut fra sitt eget ståsted.

En vesentlig del av konserten vil være Ole Edvard´s egne komposisjoner som ligger til grunn for en CD-innspilling som kommer i 2007 med utelukkende originalmusikk. Mange har sagt at det å høre Ole Edvard´s musikk, er som å se bildene til en film som enda ikke er produsert.

"Musikalske Landskap" har blitt utviklet gjennom de siste 5 årene, og Ole Edvard har spilt "Musikalske Landskap" konserter med symfoniorkestre og sitt eget "komp" i bl.a. Leipzig, Tokyo, Washington, Bergen, Trondheim og fortsetter bl.a. i Wien våren 2007.